Door een intensieve samenwerking met onze partners kunnen wij onze relaties op heel veel vlakken goed van dienst zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van het Smart ondernemers concept. Uw platform voor al uw vragen op het gebied van ondernemerschap.

 

 

 

 

Doen Communicatie is een Full Service Reclamebureau.

We leveren graag een creatief reclame of communicatie product van het begin tot het eind. Advies, strategie, creatie, vormgeving, DTP en productie.

En het liefste ondernemen we een beetje met u mee.

www.doencommunicatie.nl

Wij zijn een gedreven en ambitieus bemiddelingsbureau voor technici gespecialiseerd in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Onze kracht is vakgericht schakelen tussen behoeftes van medewerker en werkgever en de deur openen naar het duurzaam inzetten van capaciteit en ambitie.

www.tecpac.nl

 

 

Uw personeels- en salarisadministratie is bij ons in vertrouwde handen. Vertrouwd, inzichtelijk, volledig online. Uw administratie bij ons onderbrengen kan snel en eenvoudig. Zodat u kunt focussen op waar ú goed in bent: ondernemen.

Het LooNLoket onderscheidt zich door kwaliteit en service op het gebied van salarisadministratie. Wij kunnen de personeelsadministratie uit handen nemen.Wij bieden u ook de optie om gebruik te maken van onze software en daarmee zelfstandig uw salaris- administratie te verwerken.

www.hetloonloket.nl

 

e-Boekhouden.nl is in 2000 ontwikkeld door software-ontwikkelingsbedrijf SkillSource.

Uit onderzoek bleek dat veel ondernemers behoefte hadden aan begrijpelijke, eenvoudige en betaalbare boekhoudsoftware. Online software stond toen nog in de kinderschoenen. Als een van de eersten ontwikkelde SkillSource een boekhoudprogramma dat volledig online te gebruiken was.

e-Boekhouden.nl heeft een grote bijdrage geleverd aan de huidige positie van online boekhouden in de softwarebranche.

www.e-boekhouden.nl

 

 

Assurantiekantoor D. Hubers, Nieuw Beijerland

Bij ons bent u écht klant

U kent ons misschien als financieel adviseur bij u in de buurt. Maar wij zijn ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

www.regiobank.nl

Om mijn ambities als inspirator achterna te gaan zet ik mij graag in voor u en uw team, zodat de resultaten die u wilt halen door uw team als gezonde uitdaging worden gezien. Mijn passie ligt in het brainstormen over verbeteringen en het aanboren van nieuwe mogelijkheden. Daarmee ben ik een toegevoegde waarde voor groeiende en startende organisaties

– HR Management
– Interne Communicatie
– Time Management
– Marketing en Commercie
– Persoonlijke Groei
– Bedrijfstrainingen en Teambuilding

www.inficium.com

Ik ben Menno Post, pensioenadviseur, pensioenspecialist, verteller en
vertaler van ingewikkelde pensioenmaterie.

Ik geef advies aan werkgevers over hun collectieve pensioenregeling voor hun werknemers, daarnaast adviseer ik de werknemers zelf over hun pensioen, maar ook de directeur grootaandeelhouder met zijn pensioenregeling.

Daarnaast werk ik ook projectmatig bij pensioenverzekeraars en pensioenfondsen. Bijvoorbeeld als pensioenspecialist op een collectieve of individuele pensioenafdeling.

www.mennopostfinancieleprojecten.nl

 

 

A-Way Events & Wellness zet organisaties in beweging door op maat gemaakte events te verzorgen waarbij plezier, gezondheid & teambuilding centraal staat.

Onze meerwaarde is dat wij met meer dan 10 jaar ervaring en kennis op het gebied van: Events, Vitaliteitstrainingen en Coaching het evenement de energieke boost voor succes geven.

www.a-wayevents.nl

 

 

Een tekst schrijven voor bijvoorbeeld een website of advertentie blijkt vaak lastiger
dan gedacht. Vooral als de tekst kort en krachtig de boodschap moet overbrengen, de lezer moet prikkelen tot actie of moet bijdragen aan de vindbaarheid van uw site.

Ik help u graag met doeltreffende teksten. Van stevige oneliners tot complete sites, brochures of boeken. Goed naar u luisteren is altijd de eerste stap, zodat de uiteindelijke tekst ook echt úw verhaal is.

www.vdbtc.nl

 

SKV Advies biedt u elk apart en deskundig en onafhankelijk advies op gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en echtscheidingsproblematiek.

Onze kenmerken:

  • Duidelijk en transparant
  • Rekent een tarief dat verschilt per situatie.
  • Adviseert u in een persoonlijk gesprek.
  • Uitstekende klantenservice

Via onze website www.skv-advies.nl vindt u alle informatie betreft onze diensten, ook kunt u gemakkelijk online een lening aanvragen, schade melden en gebruik maken van onze klantenservice.