SMART coaching

 

We zijn een klankbord waarmee u kunt sparren over nieuwe ideeën om deze gezamenlijk uit te werken.

 

ACTIEVE begeleiding

 

Als ondernemer heeft u vele ‘balletjes hoog te houden’ en daarmee is het dan ook best intensief om naast het uitvoeren van uw vak ook te managen, een goede administratie te voeren, commercieel actief te zijn, de fiscale regelgeving te kennen, uw werknemers optimaal te laten functioneren en een goed gedocumenteerde HR te runnen!

Smart ondernemers bied via sessies of regelmatige uren de ‘tools’ aan om gedegen stappen te kunnen zetten, daar waar nodig nemen we het zelfs uit uw handen.

Marketing en commercie

Denk hierbij aan het opzetten van een functionele administratie en daarmee ook de inzichten verkrijgen waar het bedrijf staat, de cijfers vertellen een verhaal en zijn er niet voor de accountant alleen!

Of door een goed systeem te hebben voor de personeelsadministratie, goede documentatie over uw werknemers en de juiste acties als hier onverhoopt iets niet goed gaat door ziekte, niet functioneren of erger. Maar ook door persoonlijke- of team coaching achterhalen welke patronen en dynamieken zich telkens voordoen bij uzelf of binnen uw team.

MARKETING en commercie

 

  • Smart ondernemers begeleid u in het maken van een strategisch en commercieel plan voor uw bedrijfsvoering.
  • Wij werken met exclusief geselecteerde partners om complete marketing concepten uit te kunnen werken en op te zetten.

SMART partners

 

Door te werken met geselecteerde Smart partners kunnen wij op elk vlak een hoge mate van professionaliteit brengen tegen concurrerende tarieven.