SMART HR

 

Heeft u personeel, dan begrijpt u dat u als werkgever hiermee ook risico’s loopt. Wat als uw werknemer langdurig ziek is, of als uw medewerkers betrokken zijn bij een ongeval?

Daarnaast heeft u als werkgever ook uw aansprakelijkheid naar uw werknemers. Het zogenaamde “goed werkgeverschap” is hierbij heel belangrijk. U kunt als werkgever al snel aansprakelijk worden gesteld als u niet voldoende heeft gedaan om in een goede en veilige werkomgeving voor uw werknemers te voorzien. Denk bijvoorbeeld goed aan uw risico inventarisatie & -evaluatie (RI&E).

Smart ondernemers begeleid u in bijna alle gevallen naar een goede en correcte oplossing voor zowel u als uw personeel.

WERVING en selectie

 

U kunt ons zien als HR-verlengstuk voor uw bedrijf. Wij begeleiden en ontzorgen u tijdens het gehele proces.

Gezamenlijk stellen we een vacature op welke vervolgens op diverse sites met juiste zoekwoorden wordt gepubliceerd. Dit doen wij via exclusief geselecteerde partners in de markt waar wij een intensieve samenwerking mee hebben om voor u het hoogst haalbare niveau tegen lage kosten te kunnen bewerkstelligen.

De sollicitatieprocedure inclusief de voorselectie nemen wij uit handen voor u. Bij gebleken geschiktheid kunt u de sollicitant aannemen op basis van direct in dienst, uitzenden of payrolling. Dit wordt volledig voor u geregeld.

 

DOSSIERopbouw

 

Het houden van Functioneringsgesprekken en Beoordelingsgesprekken zorgt na correcte vastlegging voor een belangrijke basis in de opbouw van het personeelsdossier. Dit kunnen wij voor u uit handen nemen of u hierin begeleiden.

HET LOON loket

 

Door te werken met een goed doordacht software pakket, zodat de informatie maar eenmaal hoeft worden ingevoerd, reduceert u de kosten en de foutmarge.